Kapásjelző / Elektromos:

Elektromos Balzer Galaxy orsóriasztó méret: L 40-55

Cikkszám: 11975101
2 890,- Ft helyett:
1 445,- Ft

Brilliáns technikai újdonság, amely elsőfékes orsóját kapásjelzővé változtatja!
A szerkezet tulajdonképpen az orsó fékgombját hivatott helyettesíteni; annak helyére kell feltekerni! A gomb elején egy fém csíptető van, amely rugalmasan összezárva tart. E lapkák közé kell behelyezni a zsinórt; ami távol tartja egymástól az áramkör két kivezetését. Ha kapáskor a hal a zsinórt meghúzza, a két lap újra összezár, a kapásjelző pedig riaszt!
A kapásjelző előnyös tulajdonsága, hogy szeles időben nem ad fals riasztást. A zsinórral kíméletesen bánik, és üzembe helyezése is rendkívül egyszerű:
  1. Állítsa be kívánt fékerőt a zsinórhoz
  2. Dobjon be
  3. Húzza a zsinórt a két lapka közé
  4. Kapcsolja be e készüléket a gombbal
Kapáskor a készülék hangjelzést ad, és egy piros LED is villogva jelez. Kapáskor (azon kívül, hogy egy nyugodtabb pillanatban a készüléket kikapcsolja) nincs semmi dolga a készülékkel. A fárasztás azonnal megkezdődhet! A fékerőt a gombbal tökéletesen lehet szabályozni, mintha az eredeti fékgomb lenne az orsón. Bordázott szélével sokan az eredetinél kényelmesebbnek fogják találni a fékerőállítást, könnyebben megfogható!
Brilliáns ötlet minimális áron, a maximális használhatóságért!
  • Eső- és fröccsenésálló ház
  • Nyeletőfékes orsókhoz is (első főfékkel)
  • Elemmel együtt szállítjuk
  • M méret: 20, 25, 30 és 35-ös méretű orsókhoz
  • L méret: 40, 45, 50 és 55-ös méretű orsókhoz
MÉRETEK:
A készülék minden normál vastagságú dobtengelyre feltekerhető! Ennek vastagsága 3,8mm. Ha nem biztos abban, hogy orsójához megfelelő-e a készülék, a kapcsolatfelvétel funkcióval, vagy az címre írva kínálatunkból bármely' orsóra rápróbáljuk!
A két készülék az átmérőjében tér el egymástól;
kisebbik: 28mm,
nagyobbik: 33mm átmérőjű.


BEJELENTKEZÉS
Felhasználó név:
Jelszó: