Kapásjelző / Elektromos:

Elektromos EuroCarp LightMaster Elektromos kapásjelző - Black

Cikkszám: EC12-LMB1
3 500,- Ft

Minden ízében modern, a 2012-es év jogos elvárásainak messzemenőkig megfelelő elektromos kapásjelző az EuroCarp LightMaster! 4 funkciójával, modern kinézetével, és megbízható elektronikájával nyújtja azt a belépő árkategóriában, amit legtöbben már csak a speciális termékeik között tudnak.

Míg a megszokott alapfunkciók: a hangerő- és a hangszín állítása a legtöbb gyártó alap árfekvésű termékében megtalálható, addig némelyeknél már az érzékenységet is lehetőségünk van szabályozni. Az EuroCarp LightMaster azonban rendelkezik egy negyedik funkcióval is: az éjszakai üzemmóddal!
Ezt az "L" feliratú gomb megnyomásával lehet be- (2 villanás) és kikapcsolni (1 villanás). Bekapcsolva, ha a kapásjelző a szürkületinél kevesebb fényt érzékel, átvált éjszakai módra, és bekapcsolja a készülék közepén levő kék színű, LED-es lámpát.. Szerencsére arra is figyelt a tervező, hogy véletlenül se lehessen ezt összetéveszteni a kapást jelző lámpákkal, ugyanis teljesen más az alakja.

A hangszínt a mára már megszokottá vált "T" jelzésű, azaz "tone", vagy "tónus" gombbal lehet szabályozni. 6 állása van a mélytől az egészen magasig.

Hasonlóan működik a hangerő beállítása is: Itt is 6 fokozat van, és a "V", vagyis "volume" gombot nyomkodva lehet váltani köztük. Van itt azonban egy 7. szint is: a néma. Ekkor csak fényjelzést ad a készülék, ha kapásunk van.

Az érzékenységet az "S", vagyis "sensitivity" gomb állítja. Ennek a funkciónak is 6 fokozata van. A legérzékenyebb (1 csippanás) állásban 1,5 CM-es húzást is jelez a berendezés, de a másik végletre állítva (6 csippanás) már 15 cm-t  kell húzni a zsinóron, hogy kapásnak vegye a készülék.

A bekapcsolás a szintén megszokott módon történik: A "V" gombot kell folyamatosan 4 másodpercig nyomni. Kikapcsoláshoz ugyanígy kell eljárni.

Az EuroCarp LightMaster alján világító swinger-hez is találunk csatlakozót. Az áramellátás 9V-os elemről működik.
A maradék praktikus funkciókat is megkapta a készülék: lágy, csúszásmentes betétek tartják egy helyben a botot, a csavarmeneten pedig gumigyűrű és állítható anya könnyíti meg, hogy könnyen jó szögbe állíthassuk a jelzőt a kereszttartóra tekerve.

Az EuroCarp LightMaster cseppálló, és két kivitelben készül: terepszínű, és fekete.

Tartozék: Cipzáros tartó tok


BEJELENTKEZÉS
Felhasználó név:
Jelszó: